Κούγιας: Οι έντονοι χαρακτηρισμοί της εισαγγελέως προς την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι απαγορευτικοί
12:17 - 27/01/2024
Τους έντονους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε η εισαγγελέας στην αγόρευση της κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου σχολίασε ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο MEGA.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας: Οι έντονοι χαρακτηρισμοί της εισαγγελέως προς την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι απαγορευτικοί
Τους έντονους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε η εισαγγελέας στην αγόρευση της κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου σχολίασε ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο MEGA.
«Είναι απόλυτη η θέση μου και θα την επαναλάβω. Μου έκανε εντύπωση η αγόρευση της εισαγγελέως, που δεν κατέθεσε ούτε μία λέξη από αυτά που είπε στο δικαστήριο, γραπτώς. Δεν θα μπορούσε να είναι δικαστική απόφαση αυτό που είπε η εισαγγελέας. Δεν είχε νομική υπόσταση η αγόρευσή της. γι΄αυτό και την χαρακτήρισα ότι είναι “συζήτηση εκπομπής lifestyle”. Δεν είναι δικαστική απόφαση, δεν ήθελα να υποτιμήσω κανέναν. Οι συνεργάτες μου μου έστελναν μηνύματα γι΄αυτά που έλεγε η εισαγγελέας, γιατί ήμουν σε δι
Διαβάστε το στο lamianow.gr