Γιώργος Νταλάρας για Σάκη Ρουβά: «Ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί»

19:00 - 26/01/2024

Στα λόγια τα οποία είχε πει πριν χρόνια στον Σάκη Ρουβά επέστρεψε ο Γιώργος Νταλάρας, το απόγευμα της Παρασκευής, στη […] The post Γιώργος Νταλάρας για Σάκη Ρουβά: «Ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Νταλάρας για Σάκη Ρουβά: «Το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί, ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το “Άξιον Εστί”»

O Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε παλαιότερες δηλώσεις του για τον Σάκη Ρουβά, όταν είχε ερμηνεύει το «Άξιον Εστί». Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε: «Όταν μίλησα στον Σάκη Ρουβά πριν από χρόνια, που τώρα λένε “μα είναι δυνατόν τώρα, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»