Survivor 2024 – Παύλος Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του – Πόσα κιλά έχασε σε δυο εβδομάδες;

18:09 - 21/01/2024

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος μας συστήθηκε πρώτη φορά μέσα από το Power of Love, είναι To άρθρο Survivor 2024 – Παύλος Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του – Πόσα κιλά έχασε σε δυο εβδομάδες; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor 2024-Παύλος Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του – Πόσα κιλά έχασε σε δυο εβδομάδες;

Πλέον, ο Παύλος Παπαδόπουλος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, και η κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» τον συνάντησε εξασφαλίζοντας τις πρώτες του δηλώσεις. Πλέον, ο Παύλος Παπαδόπουλος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, και η κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» τον συνάντησε εξασφαλίζοντας τις πρώτες του δηλώσεις. «Δεν χαίρομαι που είμαι πίσω τόσο νωρίς, ήθελα να κάτσω πολύ περισσότερο γιατί δεν είχα θέμα στην επιβίωση ή στο φαγητό. Έχασα 8,5 κιλά. Από την αρχή πήγε στραβά ο στόχος, για κάποιο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Κορινθίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω στο εξωτερικό με την κόρη μου»

Κατερίνα: Συστήνει τη δική της εκδοχή της διαχρονικής επιτυχίας «Μου Λείπεις»

Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθώ να βελτιώσω τη ψυχολογία της πρώην συζύγου μου αλλά πρωτίστως των παιδιών μου»

Λευτέρης Χαρίτος: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη «Μάγισσα» να «κόβεται»

Η Μαρία Ιακώβου για την κόντρα με το «Θηρίο»: «Άρπαξε την ευκαιρία να βγει στην τηλεόραση – Διαβάλλεται το όνομά μου»

Hello November: Υποδεχόμαστε τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ!