Εθνική Ελλάδας: Αιχμές Πογέτ - «Δεν είναι φυσιολογικό να μην μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης»

22:00 - 20/01/2024

Εθνική Ελλάδας: Σαφείς αιχμές για τη στάση της ΕΠΟ στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του άφησε ο Γκουστάβο Πογέτ.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πογέτ: Δεν είναι φυσιολογικό να μην μού έχει γίνει πρόταση ανανέωσης

Το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή Γκουστάβο Πογέτ επανήλθε στην επικαιρότητα, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ουρουγουανός τεχνικός και στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το θέμα του συμβολαίου του.… Πογέτ: Δεν είναι φυσιολογικό να μην μού έχει γίνει πρόταση ανανέωσης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πογέτ στη «Sun»: «Δεν είναι φυσιολογικό να μην μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης με την Εθνική»

Τον προβληματισμό του για το μέλλον του στην Εθνική Ελλάδος λίγο καιρό πριν τα μπαράζ με στόχο την πρόκριση στο Euro εξέφρασε ο Γκουστάβο Πογέτ. Με δηλώσεις του στη «Sun», ο Ουρουγουανός τεχνικός επεσήμανε ότι δεν είναι φυσιολογικό να μην έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης με τη γαλανόλευκη. «Οι άνθρωποι παίζουν με την κατάσταση, “Αν προκριθείς, θα πάει […] The post Πογέτ στη «Sun»: «Δεν είναι φυσιολογικό να μην μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης με την Εθνική» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Εθνική Ελλάδας: Αιχμές Πογέτ - «Δεν είναι φυσιολογικό να μην μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης»

Εθνική Ελλάδας: Σαφείς αιχμές για τη στάση της ΕΠΟ στο…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Πογέτ: «Δεν είναι φυσιολογικό να μην μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης με την Εθνική»

Νέα αιχμηρή τοποθέτηση από τον Γκουστάβο Πογέτ - Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε προβληματισμένος για το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί να ανανεώσει τη θητεία στον πάγκο της Εθνικής

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ποιο είναι το «καταραμένο σμαράγδι», που ζυγίζει 400 κιλά και αξίζει ένα δισ. δολάρια

Καιρός – Αρναούτογλου: Σε ποιες περιοχές θα πέσουν χιόνια κάτω από τα 1.000 μέτρα

Φωτιά στη Λαχαναγορά του Βόλου – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο τούμπαρε και βρέθηκε στη θάλασσα

Κλήρωση Τζόκερ 26/11/2024: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 1,6 εκατ. ευρώ

Μόνο στο 37% του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου υπάρχει ηλεκτροκίνηση