Υπέροχος Γιούργκεν Κλοπ: «Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είναι καλοδεχούμενος να καθίσει στο γραφείο μου και να κάνει τη δουλειά μου»

13:00 - 20/01/2024

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εμφανίστηκε έτοιμος να πραγματοποιήσει το όνειρο του Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο και οι γιατροί του δίνουν το πολύ ένα χρόνο ζωής, αναφέροντας ως όνειρό του πριν πεθάνει, να βρεθεί στον πάγκο της αγαπημένης του ... Περισσότερα To άρθρο Υπέροχος Γιούργκεν Κλοπ: «Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είναι καλοδεχούμενος να καθίσει στο γραφείο μου και να κάνει τη δουλειά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλοπ για Σβεν Γκόραν Έρικσον: «Είναι καλοδεχούμενος! Ας κάτσει στη θέση μου, ας πάρει το γραφείο μου!»

Ανατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις του Κλοπ, ο οποίος μαθαίνοντας για την κατάσταση του Σβεν Γκόραν Έρικσον, τον προσκάλεσε να αναλάβει τη θέση του στη Λίβερπουλ, αφού είναι φίλος της ομάδας. Έτοιμος να υποδεχθεί με τον θερμότερο τρόπο τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος ανακοίνωσε σε ραδιόφωνο της πατρίδας του πως διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει […] The post Κλοπ για Σβεν Γκόραν Έρικσον: «Είναι καλοδεχούμενος! Ας κάτσει στη θέση μου, ας πάρει το γραφείο μου!» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σφραγίζεται το νυχτερινό κέντρο στο Βοτανικό όπου η 15χρονη ήπιε υπερβολικό αλκοόλ και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Λωρίδα της Γάζας: Δεκάδες νεκροί Παλαιστίνιοι από αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ

Σφίγγει ο κλοιός για τους δολοφόνους του 5χρονου στο Μαρκόπουλο - Ποιους αναγνώρισαν οι γονείς του παιδιού

Citroen: Στην Ελλάδα το νέο C3 με τιμές από 16.900 ευρώ

O Μάρκο Στάμενιτς του Ολυμπιακού σκόραρε στον αγώνα της Νέας Ζηλανδίας

ΔΥΠΑ: Περισσότερες από 40 κορυφαίες εταιρείες με πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στην Ημέρα Καριέρας στο Ντίσελντορφ