Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν είπα ποτέ δημόσια συγγνώμη στον γιο μου, πως το βγάλανε αυτό;»
12:09 - 20/01/2024
Στην κάμερα της εκπομπής «Ι love Σουκου» μίλησε ο Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος ρωτήθηκε για τον
To άρθρο Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν είπα ποτέ δημόσια συγγνώμη στον γιο μου, πως το βγάλανε αυτό;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Τάκης Παπαματθαίου ξεκαθαρίζει: «Δεν είπα ποτέ δημόσια συγγνώμη στον γιο μου, πως το βγάλανε αυτό;
Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ι love Σουκου», ο οποίος ρωτήθηκε για τον γιο του, Ιάσονα, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν του ζήτησε δημόσια συγγνώμη, όπως ειπώθηκε από κάποια εκπομπή. Αρχικά, ο Τάκης Παπαματθαίου είπε: «Εγώ δημόσια δεν είπα συγγνώμη στον γιο μου. Το σκεφτήκανε και το κατασκευάσανε. Με είχανε ρωτήσει από μια […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΤάκης Παπαματθαίου: «Δεν ζήτησα ποτέ δημόσια συγνώμη από τον γιο μου, το κατασκεύασαν»
Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τις σχέσεις με τον γιο του, Ιάσονα, την πρωινή εκπομπή που συμμετείχε τη δεκαετία του ’90 αλλά και τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τις σχέσεις με τον γιο του, Ιάσονα, την πρωινή εκπομπή που συμμετείχε τη δεκαετία του ’90 αλλά και τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που αντιμετωπίζει ο κλάδος. «Έχω ένα ρεκόρ. Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr