Η Κατερίνα Στικούδη ξεσπά: Θα φοράω ό,τι θέλω και θα ζω όπως θέλω

18:00 - 17/01/2024

Η Κατερίνα Στικούδη μετράει εβδομάδες αν όχι μέρες για να γίνει πάλι μαμά! Η πανέμορφη τραγουδίστρια κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, ακόμα και στην κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης. Η «εκρηκτική» τραγουδίστρια και λίαν συντόμως ξανά μητέρα, Κατερίνα Στικούδη, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, καθώς έχει μπει στον μήνα της και περιμένει πώς και ... Περισσότερα To άρθρο Η Κατερίνα Στικούδη ξεσπά: Θα φοράω ό,τι θέλω και θα ζω όπως θέλω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Στικούδη: «Θα φοράω ό,τι θέλω, θα ζω τη ζωή μου»

Η Κατερίνα Στικούδη έχει μπει στο μήνα της και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Με Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός και Boxing Day οι αθλητικές μεταδόσεις της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων

Καιρός: Έρχεται «ουκρανικός» χιονιάς και φέρνει χιόνια ακόμα και στα βόρεια της Αττικής

Όλοι οι νέοι έρωτες της showbiz που γεννήθηκαν μέσα στο 2024

«Babygirl», «Η Θεωρία του Σύμπαντος» και άλλες δύο ταινίες από σήμερα στα σινεμά

Ινδονησία: Ηχούν οι σειρήνες για την 20η επέτειο του τσουνάμι με τους 200.000 νεκρούς

Χαβάη: «Μυστήριο» με τη σορό που βρέθηκε στον τροχό αεροπλάνου – Εξετάζουν αν το θύμα ταξίδεψε λαθραία