Άννα Φόνσου για Γιώργο Λαμπάτο: «Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε»
12:00 - 17/01/2024
Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Γιώργος Λαμπάτος για τις κακές συνθήκες στις οποίες ζει, έφεραν την αντίδραση της Άννας Φόνσου, η οποία προχώρησε σε δηλώσεις μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό». Συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου είπε: «Δεν ξέρω προσωπικά τον Λαμπάτο, ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός αυτό που θέλω να πω και στον […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Φόνσου για Λαμπάτο: «Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε, να έρθει σε εμάς να βρούμε λύση»
Η Άννα Φόνσου ρωτήθηκε σήμερα (17/01) σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Πρωινό του ΑΝΤ1, για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο Γιώργος Λαμπάτος.Η Άννα Φόνσου ρωτήθηκε σήμερα (17/01) σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Πρωινό του ΑΝΤ1, για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο Γιώργος Λαμπάτος.Μάλιστα, η ηθοποιός κάλεσε τον Λαμπάτο να επικοινωνήσει μαζί της και να βρουν μια λύση στο πρόβλημά του. «Δεν ξέρω προσωπικά τον Λαμπάτο, ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Αυτό […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr