Survivor: Ο Παύλος Παπαδόπουλος ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

02:00 - 15/01/2024

Αυτή τη φορά ήταν οι Διάσημοι που ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor και έτσι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν για τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Κι αυτός ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος. Οι Διάσημοι του Survivor, όπως είδαμε στην αρχή του επεισοδίου της Κυριακής (14.01.2024), αγωνίστηκαν χωρίς την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία λόγω ίωσης ανέβασε υψηλό ... Περισσότερα To άρθρο Survivor: Ο Παύλος Παπαδόπουλος ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor 2024: Ο Αλέξης Παππάς ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την ένταση που προκλήθηκε στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού του Survivor εξαιτίας της συμπεριφοράς της To άρθρο Survivor 2024: Ο Αλέξης Παππάς ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Μαυρογεωργίου: «Με το “Έχω παιδιά” έχω αρχίσει να φαντάζομαι τον εαυτό μου με μια τέτοια οικογένεια»

Νεκροί δύο στρατιώτες από ισραηλινή επίθεση στα νότια του Λιβάνου

Στη Θεσσαλονίκη έκαψαν σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Αναλυτικά η αυριανή πρόγνωση του καιρού

Κολοσσός – Παναθηναϊκός 84-89: Δύσκολη νίκη στην Ρόδο για τους «πράσινους»

Αναστάτωση στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ρίχνει αιχμές στον βασιλιά Κάρολο για έλλειψη ενσυναίσθησης