Ιερώνυμος στη συνάντηση με Κασσελάκη: «Είμαι επιφυλακτικός» για τον γάμο ομοφύλων
12:00 - 13/01/2024
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.
Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του κ. Κασσελάκη…
Ιερώνυμος στη συνάντηση με Κασσελάκη: «Είμαι επιφυλακτικός» για τον γάμο ομοφύλων - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιερώνυμος σε Κασσελάκη: Είμαι επιφυλακτικός για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών
«Οι αξίες του ΣΥΡΙΖΑ συνάδουν πλήρως με τις αξίες της Εκκλησίας» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης
Διαβάστε το στο tanea.grΙερώνυμος στη συνάντηση με Κασσελάκη: Είμαι επιφυλακτικός για τον γάμο ομοφύλων – Χρειάζεται πρώτα να δούμε τον νόμο
Επιφυλακτικός για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα Σάββατο (13.1.2024) το πρωί.Επιφυλακτικός για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα Σάββατο (13.1.2024) το πρωί.Σε κοινές δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι οι αρχές της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ συνάδουν με αυτές της Εκκλησίας, καθώς […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙερώνυμος στη συνάντηση με Κασσελάκη: Είμαι επιφυλακτικός για τον γάμο ομοφύλων
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, είχε σήμερα συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή, στην Πλάκα. Σε κοινές δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι οι αρχές της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ συνάδουν με αυτές της Εκκλησίας, καθώς το κόμμα του θέλει να είναι η φωνή των αδυνάμων
Το άρθρο Ιερώνυμος στη συνάντηση με Κασσελάκη: Είμαι επιφυλακτικός για τον γάμο ομοφύλων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για ομόφυλα ζευγάρια: «Είμαι επιφυλακτικός για το νομοσχέδιο»
Επιφυλακτικός για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα Σάββατο (13.1.2024) το πρωί. «Είμαι επιφυλακτικός. Χρειαζόμαστε να έχουμε στα χέρια μας κάποιο κείμενο για να το μελετήσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για το νομοσχέδιο για […]
The post Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για ομόφυλα ζευγάρια: «Είμαι επιφυλακτικός για το νομοσχέδιο» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΙερώνυμος στη συνάντηση με Κασσελάκη: Είμαι επιφυλακτικός για τον γάμο ομοφύλων – Χρειάζεται πρώτα να δούμε τον νόμο
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κ.κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, στην Αρχιεπισκοπή, στην Πλάκα.
Σε κοινές δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι οι αρχές της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ συνάδουν με αυτές της Εκκλησίας, καθώς το κόμμα του θέλει να είναι η φωνή των αδυνάμων και να στέκετεια με αλληλεγγύη στο πλευρό τους.
Από την πλευρά του, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρθηκε στο καλό κλίμα της συνάντησης και είπε ότι αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα συνεργασίας της Εκκλησίας με την Πολιτεία, με τον ίδιο να ψέγει, όπως είπε, τα σημεία εκείνα που χρήζουν βελτίωσης.
Όσο για τη νομοθετ
Διαβάστε το στο lamianow.gr