Κώστας Καραγκουνης: Δεν ψηφίζω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγαρια, είναι θέμα συνείδησης για εμένα
21:28 - 10/01/2024
«Υπάρχει μια δομική μου διαφωνία στο να φέρουμε μια νομοθεσία, μια ρύθμιση, η οποία στην ουσία θα συμπαρασύρει νομικά την τεκνοθεσία, εννοώ με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, συνολικά στο οικογενειακό δίκαιο, θα συμπαρασύρει και την τεκνοθεσία», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας την Τετάρτη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή […]
Κώστας Καραγκουνης: Δεν ψηφίζω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγαρια, είναι θέμα συνείδησης για εμένα - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και μάλιστα με κομματική πειθαρχία
Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα ψηφίσει το νομοσχέδιο αλλά θα θέσει και θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές του ξεκαθάρισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ, σημείωσε: «Ήταν μια συνέντευξη που είχε και μερικά θετικά και μερικά τα οποία […]
Το άρθρο Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και μάλιστα με κομματική πειθαρχία εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr