Ελληνική Λύση για ομόφυλα ζευγάρια: «Ο πολιτικά ανήθικος πρωθυπουργός έκλεψε την ψήφο του λαού»

15:00 - 09/01/2024

Με μια οργισμένη ανακοίνωση, η Ελληνική Λύση καταφέρεται κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελληνική Λύση για ομόφυλα ζευγάρια: «Ο πολιτικά ανήθικος πρωθυπουργός έκλεψε την ψήφο του λαού»

Με μια οργισμένη ανακοίνωση, η Ελληνική Λύση καταφέρεται κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης: «Πολιτικά ανήθικος ο πρωθυπουργός, πολιτικά ανήθικη και η κυβέρνησή του. Πριν λίγους μήνες είχαμε εκλογές. Δεν ενημέρωσε τον Ελληνικό λαό ότι θα φέρει το νόμο για την τεκνοθεσία και το γάμο […] The post Ελληνική Λύση για ομόφυλα ζευγάρια: «Ο πολιτικά ανήθικος πρωθυπουργός έκλεψε την ψήφο του λαού» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κρίση στην Αϊτή: Ξεπέρασαν τους 40.000 οι εκτοπισμένοι στην πρωτεύουσα μέσα σε 10 ημέρες

Συνεχίζει σε ρυθμούς Τραμπ η Wall Street – Νέα άνοδος στους βασικούς δείκτες

Γατομπελάδες στην Ντάουνινγκ Στριτ - Ο πιο διάσημος ένοικος «απειλείται» από το σιβηριανό γατάκι

Το «μίνι φεγγάρι» της Γης μπορεί να ήταν ένα κομμάτι από το Φεγγάρι μας

Ανεξήγητο: «Άφλογη φωτιά» στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται εδώ και 72 ώρες

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχω κι εγώ τους δικούς μου δαίμονες, αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια»