Πατέρας Αντώνιος: «Για κάποιο λόγο είμαι ο εχθρός του ελληνικού κράτους»
18:58 - 06/01/2024
Η εισαγγελική έρευνα για τις οικονομικές ατασθαλίες στην «Κιβωτό του Κόσμο» τα χρόνια που ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του Σταματία Γεωργαντή έπαιρναν αποφάσεις ολοκληρώθηκε και το ζευγάρι διώκεται πλέον, για τα κακουργήματα της απιστίας, της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Διώξεις για συνέργεια ασκήθηκαν και σε δύο στενούς συνεργάτες τους, με τον […]
The post Πατέρας Αντώνιος: «Για κάποιο λόγο είμαι ο εχθρός του ελληνικού κράτους» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατέρας Αντώνιος: Για κάποιο λόγο είμαι ο εχθρός του ελληνικού κράτους
Συνεχίζονται οι διώξεις για κατηγορίες που δεν στοιχειοθετούνται, υποστηρίζει ο πατέρας Αντώνιος μιλώντας στο MEGA Ξεσπάει ο πατέρας Αντώνιος - «Για κάποιο λόγο είμαι ο εχθρός του ελληνικού κράτους»
Διαβάστε το στο tanea.grΠατέρας Αντώνιος: «Με αντιμετωπίζουν σαν εχθρό του ελληνικού κράτους»
«Η ποινική δίωξη που μας ασκήθηκε είναι άδικη κι αβάσιμη. Μαζί με εμένα κατηγορούνται ακόμη η πρεσβυτέρα και ένα μέλος της οικογένειάς μου, επειδή ήταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κιβωτού του κόσμου», υπογράμμισε.
Διαβάστε το στο tovima