Γεωργιάδης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Ο Κασσελάκης δείχνει αδυναμία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας

11:00 - 05/01/2024

«Η επιλογή του πρωθυπουργού είναι εξαιρετικά τιμητική για μένα. Είχα αφήσει πολύ καλή φήμη, ο κόσμος της Υγείας με αγαπάει. Ήταν πολύ ζεστή η υποδοχή των υπαλλήλων χθες. Έναν χρόνο έμεινα ως υπουργός Υγείας στην προηγούμενη θητεία, όλοι νομίζουν ότι ήμουν περισσότερο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, την πρώτη ημέρα του ως υπουργός Υγείας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Συμπλήρωσε πως «η ευθύνη που έχω αναλάβει είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντα θεωρούσε ότι ήμουν από τους καλύτερους υπουργούς Υγείας». Αναφέρθηκε στον κορονοϊό, στα μέτρα για τα σχολεία και στην πορεία των εμβολιασμών, λέγοντας ότι είναι καλύτερη η πορεία των εμβολιασμών έναντι του κορονοϊού φ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τροχαίο με παράσυρση παιδιού στη Λαμία – Το αυτοκίνητο οδηγούσε 68χρονος

Μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε έναν 52χρονο για βιασμό

Έτοιμο συμβόλαιο για Τάις ο Γιαννακόπουλος – Κρίσιμα 24ωρα στον Παναθηναϊκό!

Η αμερικανική πρεσβεία στη Βηρυτό ελπίζει ότι η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων

Λίβανος: Στην εφαρμογή οικονομικών μεταρρυθμίσεων θα προχωρήσει η κυβέρνηση δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός Σαλάμ

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Κηφισού