Καίτη Φίνου: «Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι απέβαλα, έκανα τον σταυρό μου και ευχαρίστησα την Παναγία»

21:00 - 04/01/2024

Η Καίτη Φίνου προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, δε, η δημοφιλής […] The post Καίτη Φίνου: «Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι απέβαλα, έκανα τον σταυρό μου και ευχαρίστησα την Παναγία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου: «Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι απέβαλα, έκανα τον σταυρό μου και ευχαρίστησα την Παναγία»

Η Καίτη Φίνου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.Η Καίτη Φίνου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αποβολές που είχε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, την δύσκολη διαχείριση σε αυτές αλλά και την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά όλου του κόσμου. -Αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε