Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι: Γιος μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του
08:00 - 31/12/2023
Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου ένας πατέρας έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του, ο οποίος τον σκότωσε με μαχαίρι. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα, έναν πατέρα που έπεσε νεκρός από τα χέρια του 35χρονου γιου του μέσα στο σπίτι τους στην οδό Κολωνού στο Περιστέρι. Όλα ... Περισσότερα
To άρθρο Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι: Γιος μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι: «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου» – Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγη ώρα μετά το έγκλημα, ο 35χρονος γιος φέρεται να τηλεφώνησε στην Αστυνομία
Διαβάστε το στο tanea.grΟικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι: «Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου»
Πώς έγινε το φονικό - Πληροφορίες για κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος
Διαβάστε το στο news.grΟικογενειακή παραμονή Πρωτοχρονιάς τραγωδία: Γιος μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του!
Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου ένας πατέρας έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του, ο οποίος τον σκότωσε με μαχαίρι. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα, έναν πατέρα που έπεσε νεκρός από τα χέρια του 35χρονου γιου του μέσα στο σπίτι τους στην οδό Κολωνού στο Περιστέρι. Όλα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤραγωδία στο Περιστέρι: 35χρονος σκότωσε τον πατέρα του
Οικογενειακή τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στο Περιστέρι. Ένας 35χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον 62χρονο πατέρα του, ελληνικής υπηκοότητας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια κάλεσε την ‘Αμεση Δράση και παραδόθηκε. Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της 66χρονης συζύγου του θύματος και μητέρας του δράστη. Ο 35χρονος πατροκτόνος οδηγήθηκε […]
Τραγωδία στο Περιστέρι: 35χρονος σκότωσε τον πατέρα του on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΟικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι – 35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, με θύμα έναν 62χρονο άνδρα. Ο άνδρας, ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι, έπειτα από επίθεση ηου δέχτηκε από τον 35χρονο γιο του, ο οποίος αρχικά προσήχθη ως ύποπτος στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη το πρωί της […]
The post Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι – 35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΝέες αποκαλύψεις για το φονικό στο Περιστέρι: «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου»
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το έγκλημα στο Περιστέρι, όπου ένας 35χρονος τραυμάτισε θανάσιμα μα μαχαίρι τον πατέρα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγη ώρα μετά το έγκλημα, ο 35χρονος γιος φέρεται να τηλεφώνησε στην Αστυνομία, λέγοντας «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου». Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αμέσως μετά το τηλεφώνημα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr