Η Κατερίνα Στανίση εξομολογείται: «Είχα κάποια φράγκα στην άκρη, φύγανε και ξεκινώ από την αρχή οικονομικά»

17:00 - 30/12/2023

Καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Astra Tv ήταν η Κατερίνα Στανίση, η οποία μίλησε με ειλικρίνεια για την επιτυχία και την σχέση που είχε με τα χρήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης διαδρομής της. «Δεν ισχύει ότι οι αμοιβές ήταν πάρα πολύ υψηλές. Θα πω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στανίση: Τα έχασα όλα, ξεκινώ από την αρχή οικονομικά

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε ο Κωνσταντίνος Καμέας στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Status στο Astra Tv.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Γιώργος Λιάνης και Γιάννης Δημαράς αναπολούν τη συνεργασία τους – «Ήμασταν τρία παλιόπαιδα, κάναμε μεγάλες θυσίες»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Λέω ότι είμαι η Ελένη Μενεγάκη του YouTube και με κράζουν, μου λένε “Μενεγάκη δε θα γίνεις ποτέ”»

Πως μπορεί να αποκτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη σε μια σχέση

Ματίνα Νικολάου: «Φυσικά και με νοιάζει η άποψη των ανθρώπων που είναι στην τηλεόραση, αλλά εγώ δεν είμαι ο Νίκος»

Μυστικά για να καταναλώνεις πιο υγιεινές τροφές και να αυξήσεις την ενέργειά σου

Νίκος Αναδιώτης για την woke ατζέντα: «Είναι ένα κίνημα που σκοπεύει να καταστρέψει τα φύλα, τα έθνη, την οικογένεια και τον χριστιανισμό»