Χάρης Βαρθακούρης για Globetrotters: «Οι τσακωμοί μας με την Αντελίνα ήταν προϊόν μοντάζ»

09:09 - 29/12/2023

Ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες», που θα προβληθεί την Κυριακή στην ΕΡΤ1. To άρθρο Χάρης Βαρθακούρης για Globetrotters: «Οι τσακωμοί μας με την Αντελίνα ήταν προϊόν μοντάζ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Βαρθακούρης: «Οι τσακωμοί μας με την Αντελίνα στο Globetrottersήταν προϊόν μοντάζ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μίλησε για το «Globetrotters», αλλά και τους καβγάδες που είχε on camera με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη. Ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day. «Σαφώς και είναι προϊόν μοντάζ. Δεν είναι ότι είδατε κάτι που […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χάρης Βαρθακούρης: "Οι τσακωμοί μας με την Αντελίνα ήταν προϊόν μοντάζ"

Ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στους καβγάδες που είχε με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»