Σιγομαγειρεμένο μοσχάρι με λαχανικά για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζουμερό χοιρινό κότσι με τραγανή πέτσα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
Αφού, επιτέλους, χωνέψαμε τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα, μπορούμε να ετοιμάσουμε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο για το γιορτινό γεύμα της Πρωτοχρονιάς: ένα ζουμερό χοιρινό κότσι με τραγανή πετσούλα, που θα ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα! Τι θα χρειαστείτε (για 4 – 5 άτομα) 1 κότσι χοιρινό με πέτσα 1.8-2 κιλά Χοντρό αλάτι Πιπέρι 350 ml. μπύρα...
Διαβάστε το στο newsitamea.gr