Βιν Ντίζελ: Μετά την καταγγελία για σεξουαλική επίθεση, βίντεο τον δείχνει να φλερτάρει απροκάλυπτα βραζιλιάνα Youtuber

17:00 - 23/12/2023

Mετά την κατάθεση μιας αγωγής της πρώην βοηθού του Βιν Ντίζελ που κατηγορεί τον ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση για ένα περιστατικό του 2010, ένα βίντεο του 2017 έρχεται στην επιφάνεια και φέρνει τον πρωταγωνιστή του Fast and Furious σε δύσκολη θέση. Το κλιπ του 2017 δείχνει τον Βιν Ντίζελ και τη Βραζιλιάνα YouTuber Κάρολ Μορέιρα να του παίρνει συνέντευξη στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας του «XXX: Return of Xander Cage». «Θεέ μου, είσαι τόσο όμορφη, είσαι τόσο όμορφη, φίλε, έχω δίκιο ή άδικο;» ρώτησε ο Ντίζελ στο βίντεο. Η Μορέιρα τον ευχαριστεί και απαντάει: «Πώς υποτίθεται ότι θα κάνω αυτή τη συνέντευξη; «Είναι τόσο όμορφη. Πάμε να φύγουμε από εδώ, πάμε να φάμε μεσημεριανό. Θεέ μ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σαν σήμερα 2 Νοεμβρίου: Γεννιέται ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Νομπελίστας ποιητής που ύμνησε το ελληνικό φως και το Αιγαίο

Αταμάν: Είμαι ο πρωταθλητής προπονητής τα τελευταία 5-6 χρόνια και προσπαθούν να με κερδίσουν

Υγρό καθαρισμού και ασετόν με πάγο σε σφηνάκι – Τα ποτά «μπόμπες» που κυκλοφορούν τη νύχτα και τα προβλήματα που προκαλούν

Ετοιμάζει υπερήφανη πώληση στην ΑΕΚ ο Ριμπάλτα – Ομάδα της Premier για Έλληνα άσο

«Τα πήγαινε ο πατέρας τους σχολείο – Είναι σε κακή κατάσταση» λέει ο πρόεδρος των Ρομά για το νεκρό 5χρονο αγόρι στο Μαρκόπουλο

Μυτιλήνη: Ποινές φυλάκισης σε τέσσερα άτομα, για επεισόδια στη Θέρμη το 2020