Γωγώ Γαρυφάλλου: «Ήταν ένα από τα παράπονα που είχε ο Νίκος Φλωρινιώτης, μεγάλος παρουσιαστής δεν τον δέχτηκε»

12:00 - 21/12/2023

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου για το μεγάλο παράπονο που είχε ο […] The post Γωγώ Γαρυφάλλου: «Ήταν ένα από τα παράπονα που είχε ο Νίκος Φλωρινιώτης, μεγάλος παρουσιαστής δεν τον δέχτηκε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο του Νίκου Φλωρινιώτη – «Μεγάλος παρουσιαστής δεν τον δέχθηκε»

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών νικημένος από τον καρκίνο. Η καλή του φίλη, Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε το μεγάλο παράπονο που είχε ο Νίκος Φλωρινιώτης. «Δεν θέλω να πω για την υγεία του Νίκου. Εγώ θέλω να εκφράσω τα παράπονά μου. Το σύστημα δεν του έχει φερθεί καθόλου καλά, ούτε του κ. Γιάννη αλλά ούτε και του Νίκου. Ένας πολύ μεγάλος παρουσιαστής σε όγκο και το λέω με πικρία, δεν δέχτηκε ενώ του ζήτησε το παιδί από μόνο του και ήταν ένα από τα παράπονά του στις τελευταίες κουβέντες που κάναμε, ότι τι τους κάναμε και δεν μας θέλου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

First Dates: «Μού αρέσει να ζητώ το βρακάκι της» – «Έχω αόρατο βρακί»… Χαμός με τις καυτές αποκαλύψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Οικονομάκου: «Θα τη συμβούλευα ως φίλη να είναι συγκρατημένη, τα παιδιά διαβάζουν στο διαδίκτυο τέτοια σχόλια»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τον γάμο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»