Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όταν βλέπω κακεντρέχεια, μου τη «βιδώνει»
11:00 - 20/12/2023
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε μέσα από το Breakfast@star στον Δημήτρη Παπανώτα για την «αρνητικίλα» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου για τα… […]
The post Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όταν βλέπω κακεντρέχεια, μου τη «βιδώνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Όταν βλέπω κακεντρέχεια, μου τη «βιδώνει
Για τη μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από τα νούμερα τηλεθέασης και τους… πανηγυρισμούς ορισμένων εκπομπών ρωτήθηκε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας. «Ρώτα τον Παπανώτα τι είπε. Τι με ρωτάς εμένα; Εγώ το θεωρώ αυτοσαρκασμό και χιούμορ. Τώρα τι σχολιάζει ο καθένας και τι λέει; Σκέψου να ανέβαζα τα νούμερα, θα έλεγαν: τι πανηγυρίζεις; Μία φορά έκανες 18%. Οπότε επειδή ποτέ κανένας δεν θα είναι ευχαριστημένος με τίποτα, αδιαφορώ πλήρως για το τι λέει ο οποιοσδήποτε. Απλά εγώ είμαι της άποψης ότι όταν κάνεις νούμερα, τι να το πανηγυρίζεις; Γράψε το μία φορά αν θες, αλλά δεν είναι για πανηγυρισμούς» είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». «Μου π
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr