Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού του για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του

16:24 - 18/02/2020

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή. Με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο, ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παντελής Παντελίδης: Οι συγκινητικές αναρτήσεις του αδερφού του για τη συμπλήρωση 4 ετών από τον θάνατό του

Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του αδερφού του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τον θάνατο του τραγουδιστή. Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του αδερφού του στη λεζάντα της οποίας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οποίος λέει ότι ο χρόνος όλα τα γιατρεύει είναι μεγάλος ψεύτης». «Είσαι εδώ […] The post Παντελής Παντελίδης: Οι συγκινητικές αναρτήσεις του αδερφού του για τη συμπλήρωση 4 ετών από τον θάνατό του appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ελένη Χατζίδου: Το συγκινητικό μήνυμα για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Παντελίδη (εικόνα)

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού του για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή. Με αφορμή τη θλιβερή...

Διαβάστε το στο Zougla

Παντελής Παντελίδης: Οι συγκινητικές αναρτήσεις του αδερφού του για τη συμπλήρωση 4 ετών από τον θάνατό του

Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του αδερφού του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Η Γη της Ελιάς» – Πέμπτη: Ο Γιώργης και η Αριάδνη δείχνουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Με τον σύντροφό μου δεν συνηθίζουμε να κυκλοφορούμε σε δημόσιους χώρους για να αποφεύγουμε τους απαράδεκτους τίτλους»

Δόμνα Μιχαηλίδου: Τα πρώτα της λόγια για την εγκυμοσύνη της – «Είμαι πολύ καλά, έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη προς το παρόν»

4 πιθανοί λόγοι για τους οποίους νιώθετε πάντα κρύο

Μελίνα Νικολαΐδη: Η τρυφερή έκπληξη που έκανε στον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο και η δημοσίευσή της στο Instagram

7 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος είναι βαθιά δυστυχισμένος στη ζωή του