Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο γάμος με τη Βάσω Λασκαράκη, το διαζύγιο και ο φλογερός έρωτας με την Κατερίνα Γερονικολού

18:00 - 13/12/2023

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός που έχει κάνει πολλές σπουδαίες δουλειές. Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στη Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή “Ίασμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Είναι ταλαντούχος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

8 συμβουλές για να διατηρήσετε την ασφάλεια των παιδιών σας κατά τη διάρκεια των εορτών

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει: «Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Δημήτρη Καπουράνη να…»

Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση στην ερώτηση για τη «διαμάχη» ανάμεσα στην Παπαγεωργίου και στη Χριστοπούλου

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η εφηβεία μου ήταν άσχημη γιατί έφυγε ο αδελφός μου Παντελής όταν ήμουν 14»

Ελένη Χατζίδου: «Η πραγματική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά ήταν χθες»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου vs Έλενας Χριστοπούλου: Το χρονικό της κόντρας τους – Πώς από κολλητές φίλες έγιναν δυο ξένοι!