Βίκυ Χατζηβασιλείου: Υπάρχει πολλή τοξικότητα στην τηλεόραση, είναι ευλογία που είμαι εκτός

13:00 - 13/12/2023

“Μου λείπει και δεν μου λείπει. Νομίζω ότι λείπει μία εκπομπή που να μεταφέρει στον κόσμο συναισθήματα γιατί άλλο είναι ένα σίριαλ, που δεν τα βλέπω να μακροημερεύουν και θα γυρίσουμε ξανά στις εκπομπές” σχολίασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. “Σίγουρα ήμασταν σε διαφορετική δόνηση και συχνότητα με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, σε απόλυτα διαφορετική. Έβλεπα ότι ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Υπάρχει πολλή τοξικότητα στην τηλεόραση, είναι ευλογία που είμαι εκτός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση στη δίκη για τα γέλια του κατηγορούμενου – «Ακούω μια γυναίκα να καταθέτει ψέματα, εγώ ξέρω αν λέει αλήθεια»

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Με Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή η εκπροσώπηση της Ελλάδας

Ζελένσκι: «Κόκκινη γραμμή» η παραχώρηση εδαφών – Η Ρωσία θέλει να σπείρει διχόνοια μεταξύ ΗΠΑ κι Ουκρανίας

ΠΑΟΚ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κοτάρσκι, εκτός οι Ζίβκοβιτς και Σαμάτα

Αιχμές Πολάκη κατά Γεωργιάδη για τις συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με ιδιωτικά νοσοκομεία: «Νέο δωράκι» στους κλινικάρχες

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 8 ετών σε 57χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά την 13χρονη κόρη του