Σπύρος Μπιμπίλας: «Περιμένω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης»
23:09 - 05/12/2023
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της στο YouTube. Ο ηθοποιός και βουλευτής
To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Περιμένω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: Εδώ και χρόνια περιμένω τον άνθρωπο που θα κάνουμε σύμφωνο συμβίωσης
Για το δώρο που θα ήθελε να λάβει το 2024, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, περιμένει τον άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσει να κάνει σύμφωνο συμβίωσης.
Ο ίδιος είπε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube, ότι: «Εγώ εδώ και χρόνια περιμένω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης. Είμαι πάρα πολύ της σχέσης και των ανθρώπων που αγαπιούνται. Η αγάπη παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Το ωραιότερο δώρο για το 2024 θα ήταν ο άνθρωπος που αγαπώ να μου έλεγε αυτό. Ας αφήσουμε με ένα ερωτηματικό το αν έχει βρεθεί».
Για το πώς βλέπει ο ίδιος τα Χριστούγεννα, απάντησε: «Για εμένα δεν είναι τίποτα. Απλώς είναι μία ωραία γιορ
Διαβάστε το στο agrinionews.gr