Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Κόλαφος» η εισαγγελική πρόταση για τον πατέρα – «Άφησε την Αμέλια στον πάτο της θάλασσας»

18:28 - 04/12/2023

«Κόλαφος» για τον πατέρα της 6χρονης Αμέλια, η οποία τον Αύγουστο του 2022 έχασε τη ζωή της όταν πνίγηκε στην περιοχή του Καλαμακίου Κορινθίας, είναι η εισαγγελική πρόταση. Ο πατέρας της ο οποίος βρισκόταν μαζί της, οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου του άσκησε δίωξη για θανατηφόρα έκθεσε ανηλίκου σε κίνδυνο. Δεκαέξι μήνες μετά όμως, η εισαγγελική πρόταση αναφέρει Το άρθρο Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Κόλαφος» η εισαγγελική πρόταση για τον πατέρα – «Άφησε την Αμέλια στον πάτο της θάλασσας» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Εισαγγελική πρόταση «κόλαφος» για τον πατέρα – «Άφησε την Αμέλια στον πάτο της θάλασσας»

Εισαγγελική πρόταση «κόλαφος» για τον πατέρα της 6χρονης Αμέλια η οποία τον Αύγουστο του 2022 έχασε τη ζωή της όταν πνίγηκε στην περιοχή του Καλαμακίου Κορινθίας. Ο πατέρας της ο οποίος βρισκόταν μαζί της, οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου του άσκησε δίωξη για θανατηφόρα έκθεσε ανηλίκου σε κίνδυνο. Δεκαέξι μήνες μετά όμως, η εισαγγελική πρόταση αναφέρει να αλλάξει η αρχική κατηγορία για τον πατέρα και να δικαστεί για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως δια παραλείψεως τελούμενη». Όλους αυτούς τους μήνες η μητέρα της άτυχης 6χρονης ζητά την απόδοση δικαιοσύνης με σκοπό όπως λέει σε συγγενείς και φίλους να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού της. Η δικηγόρος της, κ. Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας στο protothema.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τσίπρας: Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα

Βασίλης Δήμας: Ξεκινά εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που χτύπησαν 17χρονο στο ΕΠΑΛ Γκράβας

Πού και πότε θα εμφανιστούν μαζί Καραμανλής και Σαμαράς

Ο Μανιάτης στηρίζει το φίλο του Ανδρουλάκη: Μας συνδέουν δύσκολοι πολιτικοί αγώνες

Η Φλόριντα ξεκίνησε να μετράει τις πληγές της… (video)