Παύλος Μαρινάκης για Κασσελάκη: Θυμίζει «προπονητή εξέδρας» που έχει να πάει χρόνια στο γήπεδο

14:17 - 04/12/2023

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που σχολίασε το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Youth Pass.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Μαρινάκης για Κασσελάκη: Θυμίζει «προπονητή εξέδρας» που έχει να πάει χρόνια στο γήπεδο

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που σχολίασε το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Youth Pass. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει «εγώ θα κάτσω με τη νεολαία» και της μοιράζει φραγκοδίφραγκα αντί για εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής και προοπτική. Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Μου θυμίζει τον προπονητή της εξέδρας. Είναι αυτοί που κάθονται στην κερκίδα και κουνάνε το δάχτυλο. Εξελέγη πρόεδρος ενός κόμματος που δε γεννήθηκε το 2023». «Μου θυμίζει αυτούς που κουνούν το δάκτυλο και δεν κάνουν τίποτε» απάντη

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Στην «Axianews»: «Βίοι αντίθετοι» για ΕΤΕ και Alpha Bank

Εκεί ψηλά για σένα...

Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα που μας χάρισε τη μεγάλη νίκη (video)

ΔΥΠΑ: Ημέρες καριέρας στην Αθήνα με 190 επιχειρήσεις και 6.000 θέσεις εργασίας

Φάμελλος: Δεν πάει άλλο ο κατήφορος στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν τα θέματα να λύνονται με εξώδικα

Ανδρουλάκης: Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα μαζί