Χρωστικές ουσίες τροφίμων: Πόσο επικίνδυνες είναι – Ποιοι απειλούνται περισσότερο

13:09 - 04/12/2023

Σύμφωνα με έρευνα του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ), οι χρωστικές ουσίες θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί σε γλυκά, ειδικά όταν έχουν πολύ ωραία εμφάνιση; Να αντισταθεί σε σνακ, όπως οι μαρμελάδες, τα αναψυκτικά, τα κέικ και τα πατατάκια; Όλα τα παραπάνω...

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Μαγνήσιο: Πόσο χρειαζόμαστε για να αποφύγουμε την άνοια και να μη γεράσει το μυαλό

Οι πρώτοι μήνες με το μωρό ήταν οι πιο δύσκολοι αλλά και οι πιο μαγικοί της ζωής μου

4 λόγοι που οι γαστρεντερολόγοι θέλουν να τρώμε αυτή την πρωτεΐνη πιο συχνά

Πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον: Νεκρός,μόλις στα 39,κι άλλος διάσημος τραγουδιστής-Τεράστια ανησυχία για τους θανάτους των Σταρ

Βιταμίνη D: Πώς επηρεάζει την αρτηριακή πίεση – Οι κίνδυνοι για όσους έχουν χαμηλά επίπεδα

6.000 ανεξερεύνητα στρέμματα, γεμάτα μυστήριο: Το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα που δεν έχει πατήσει άνθρωπος εδώ και 500 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ