Η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους: «Με τον Φάνη είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας για τρίτο παιδί»

15:00 - 26/11/2023

Στην αποκάλυψη πως πριν από την περίοδο του Covid, είχε ξεκινήσει με τον Φάνη Μουρατίδη διαδικασία υιοθεσίας για τρίτο παιδί, προχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου».Στην αποκάλυψη πως πριν από την περίοδο του Covid, είχε ξεκινήσει με τον Φάνη Μουρατίδη διαδικασία υιοθεσίας για τρίτο παιδί, προχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου».«Είμαι ένας άνθρωπος που καλώς ή κακώς στους ρόλους που αναλαμβάνω στη ζωή μου είμαι απόλυτη. Η μητρότητα είναι κι αυτή ένας ρόλος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Eίχαμε ξεκινήσει διαδικασία με τον Φάνη Μουρατίδη για να υιοθετήσουμε παιδί

Καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” βρέθηκε σήμερα η ‘Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός μίλησε για την εφηβεία της, τον “ρόλο” της μαμάς αλλά και τις σκέψεις να υιοθετήσουν παιδί με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη. Για τον ρόλο της ως μητέρα “Παλιά φοβόμασταν άλλα πράγματα. Τώρα ο κόσμος είναι τρομακτικός για τα παιδιά.Είναι και θέμα […] The post Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Eίχαμε ξεκινήσει διαδικασία με τον Φάνη Μουρατίδη για να υιοθετήσουμε παιδί appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει