Κατερίνα Διδασκάλου – «Έσπασε» μιλώντας για τα τύψεις της: «Τους στέρησα την παρουσία μου»
19:00 - 25/11/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη […]
The post Κατερίνα Διδασκάλου – «Έσπασε» μιλώντας για τα τύψεις της: «Τους στέρησα την παρουσία μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Διδασκάλου: Ένιωσα τύψεις που άφηνα τα παιδιά μου, ένιωσα ότι τους στέρησα την παρουσία μου
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά και τα εγγόνια της - «Μερικές φορές, χωλαίνει η διαχείριση της προσωπικής ζωής και της οικογένειας» λέει
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚατερίνα Διδασκάλου: «Λύγισε» μιλώντας για τις τύψεις της – «Τους στέρησα την παρουσία μου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου.Στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου.Η Κατερίνα Διδασκάλου εξομολογήθηκε πως «έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Μερικές φορές χωλαίνει η διαχείριση της προσωπικής ζωής και της οικογένειας, χωλαίνει αναγκαστικά. Τα εγγόνια μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα. Έχουν έρθει τώρα για λίγες μέρες από […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr