Κατέρρευσε η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήταν σαν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα»
18:00 - 25/11/2023
Την Κάρμεν Ρουγγέρη μαζί με την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» το απόγευμα […]
The post Κατέρρευσε η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήταν σαν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λύγισε στον αέρα η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήταν σαν παιδί μου»
Στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» παραχώρησαν συνέντευξη η Κάρμεν Ρουγγέρη και η κόρη της Χριστίνα Κουλουμπή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚάρμεν Ρουγγέρη: “Λύγισε” on air για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα: “Ήταν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα”
Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή μίλησαν στην εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη. Μητέρα και κόρη αναφέρθηκαν στον θάνατο του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, με την Κάρμεν Ρουγγέρη να λυγίζει. “Σας είδα στεναχωρημένες όταν ήρθα και το μαζί αυτό δείχνει το πόσο οικογένεια είστε εδώ πέρα στις δουλειές που κάνετε. Θα θέλατε να αναφερθείτε; Ή δεν […]
The post Κάρμεν Ρουγγέρη: “Λύγισε” on air για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα: “Ήταν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr