Η 17χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, δηλώνει ότι θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική
12:46 - 25/11/2023
Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει πριν μερικές ημέρες η καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, με την πασαρέλα της στα Madwalk. Η 17χρονη κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου, µε ύψος 1,78 µ., περπάτησε στο σόου της Σήλιας Κριθαριώτη και συγκεκριμένα στην κολεξιόν «Celia Kritharioti 5226», όπου τραγούδησε η Ζόζεφιν. Μιλώντας στο «Secret» των […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίδρα Παπανδρέου: «Θέλω να ασχοληθώ και µε την πολιτική»
Στο catwalk του πρόσφατου Madwalk έλαμψε η Φαίδρα Παπανδρέου δια της παρουσίας της. Ο λόγος για την κόρη του Νίκου […]
The post Φαίδρα Παπανδρέου: «Θέλω να ασχοληθώ και µε την πολιτική» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, δηλώνει ότι θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική
Την πρόθεσή της να ασχοληθεί με την πολιτική εξέφρασε η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα. Πρόκειται για την 17χρονη κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου, η οποία πριν από λίγες ημέρες έκανε πασαρέλα στο MadWalk 2023, με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και με τη Ζόζεφιν να τραγουδάει.
Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη, η Φαίδρα Παπανδρέου μίλησε για τον παππού της Ανδρέα, τους γονείς της, τη σημερινή κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη.
Αναλυτικά η συνέντευξή της:
Πες µας λίγα πράγματα για σένα
Είμαι 17 χρόνων, πηγαίνω στο St Catherine’s British School και φέτος είναι η τελευταία µου χρονιά. Σκέφτομαι να ασχοληθώ µε το marke
Διαβάστε το στο agrinionews.gr