Ποιες τροφές «σαμποτάρουν» τη χοληστερίνη;
21:34 - 20/10/2019
Η αυξημένη χοληστερίνη ενοχοποιείται για την εμφάνιση καρδιακών παθήσεων. Στην περίπτωση που έχετε αυξημένη χοληστερίνη επιβάλλεται αναφέρουν οι ειδικοί να καταναλώνετε τροφές που 'σαμποτάρουν' την ανάπτυξη της.
Βάλτε στο πιάτο σας προϊόντα όπως είναι η κατανάλωση άπαχου κρέατος, φρέσκων φρούτων και λαχανικών, τροφών πλούσιων σε Ω-3 λιπαρά .
Μύρτιλα
Τα μύρτιλα και τα μούρα περιέχουν αντιοξειδωτικά τα οποία καταπολεμούν τη χοληστερίνη.
Αβοκάντο
Το αβοκάντο περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά που έχουν τηυν ιδιότητα να ρίχνουν την κακή χοληστερίνη και έτσι ταυτόχρονα ανεβαίνει η καλή χοληστερίνη.
Σταφύλια
μπορεί να μην είναι η εποχή τους αλλά τα σταφύλια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά τα οποία δεν αφήνο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr