Γιάννης Σπαλιάρας: «Με έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος από το Survivor, νομίζουν ότι είμαι καλός άνθρωπος»

00:09 - 23/11/2023

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και μίλησε για τα social To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Με έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος από το Survivor, νομίζουν ότι είμαι καλός άνθρωπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: «Με έχει αγαπήσει πάρα πολύ ο κόσμος από το Survivor, μάλλον κατάφερα τους κορόιδεψα όλους»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στα social media αλλά και τα σχόλια που δέχεται συχνά για την εξωτερική του εμφάνιση και το χαρακτήρα του. «Σχολιάζουν διάφορα για το σώμα μου, την εμφάνισή μου. Πιο πολύ μου αρέσουν τα σχόλια που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα μου», […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»