Ρούλα Κορομηλά: «Ποταμός» στη συνέντευξη με τον Κώστα Τσουρό – «Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, ας με ρωτήσουν τι είναι μπούλινγκ»
17:09 - 18/11/2023
Με αφορμή την επιστροφή της εκπομπής Σπίτι με το Mega, η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε μια αποκαλυπτική
To άρθρο Ρούλα Κορομηλά: «Ποταμός» στη συνέντευξη με τον Κώστα Τσουρό – «Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, ας με ρωτήσουν τι είναι μπούλινγκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Κορομηλά: «Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, ας με ρωτήσουν τι είναι μπούλινγκ»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μίλησε για την τηλεοπτική της παύση και τους αιχμηρούς σχολιασμούς εκπομπών για άλλες εκπομπές σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης. «Ήταν συνειδητή η επιλογή να κάνω παύση από την τηλεόραση. Δεν υπήρχε ποτέ φόβος ότι αν θα φύγω, ποιος θα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΡούλα Κορομηλά: «Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, ας ρωτήσουν εμένα τι είναι bullying»
H Ρούλα Κορομηλά μίλησε για την τηλεοπτική της παύση και τους αιχμηρούς σχολιασμούς των εκπομπών για άλλες εκπομπές σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης. H παρουσιάστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Κάθισα σπίτι μου και είπα θα ρισκάρω, θα κάνω κάτι άλλο. Αν μου πετύχει, μου πέτυχε. Όλα αυτά τα […]
The post Ρούλα Κορομηλά: «Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, ας ρωτήσουν εμένα τι είναι bullying» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr