Ξέσπασε ο Σταμάτης Κραουνάκης: Όλο το σουργελαριό ασχολείται με τη «χοντρή» τρεις μέρες
14:00 - 18/11/2023
Για το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι». «Τελειώνει το “Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” και πάμε μία παρεούλα να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου και λέω στον φίλο μου ”μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι” και μου απαντάει γιατί δεν γράφεις για τον “Άδωνι” που πάμε για τα καφεδάκια μας. Μέχρι να πάμε στον “Ταρτούφο” είχα φτιάξει το ρεφρέν. Πολλή φασαρία για το τίποτα. Το θέμα είναι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο “σουργελαριό” με τη “χοντρή
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Κραουνάκης: «Σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο “σουργελαριό” με τη “χοντρή” τρεις μέρες»
Τι είπε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη
Διαβάστε το στο news.grΣταμάτης Κραουνάκης: «Όλο το ”σουργιελαριό” απασχολείται με τη ”χοντρή”»
Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε στην αλλαγή που έκανε η Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε στίχο του τραγουδιού «Άδωνις» και μίλησε για τη σχέση του μαζί της.
Διαβάστε το στο neolaia.gr