Το full body workout που κάνει μια yogi τις ημέρες που δεν θέλει να κάνει γιόγκα

16:00 - 17/11/2023

Ε ναι, το παραδέχομαι! Δεν θέλω κάθε μέρα να κάνω γιόγκα. Κι ας την αγαπώ βαθιά. Κι ας μου έχει αλλάξει τη ζωή. Κι ας έχω και δίπλωμα πλέον. Άλλωστε, αυτό που έχει επικρατήσει να ονομάζουμε γιόγκα δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος από την τεράστια φιλοσοφία της. Γιόγκα δεν είναι μόνο η σωματική άσκηση. Γιόγκα είναι και η αποφυγή κάθε μορφής βίας, γιόγκα είναι και η ικανότητα του να μην προσκολλόμαστε σε υλικά αντικείμενα, γιόγκα είναι και τήρηση της καθαριότητας του χώρου αλλά και του νου… Έτσι αν μια μέρα ο δρόμος προς το στρωματάκι σου είναι στρωμένος με εμπόδια νοητικά και πρακτικά, το να μην πιεστείς να εξασκηθείς στην asana μπορεί να είναι, πάλι, «γιόγκα»! Διάβασε περισσότερα στο Love Y

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/11/2024

Πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην βόρεια Εύβοια

Ο Fitch επιβεβαιώνει την αξιολόγηση της Ελλάδας στο BBB- με σταθερές προοπτικές

Μεγάλο λάθος του Παναθηναϊκού πριν το τζάμπολ – Ευθύνη Αταμάν!

Μπάιντεν – Μακρόν είχαν τηλεφωνική συνομιλία για την Ουκρανία και την κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο

Πελάτισσα – ταχυδακτυλουργός πήρε για «δώρο» από κατάστημα στη Λαμία φόρεμα και κοσμήματα – Πιάστηκε στα πράσα από τις κάμερες