Δανάη Μπάρκα: «Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έφτασε σε αυτό το σημείο γιατί έχουμε βρωμίσει τη λέξη χοντρός»

12:00 - 16/11/2023

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε σήμερα (16/11) στην εκπομπή της, την απόφαση που πήρε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» και την αντίδραση που είχε ο Σταμάτης Κραουνάκης.Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε σήμερα (16/11) στην εκπομπή της, την απόφαση που πήρε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» και την αντίδραση που είχε ο Σταμάτης Κραουνάκης.Αρχικά, η παρουσιάστρια είπε: «Σίγουρα παίζει ρόλο η εποχή. Εγώ θεωρώ ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έφτασε σε αυτό το σημείο γιατί ακριβώς όλοι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έφτασε σε αυτό το σημείο γιατί έχουμε βρωμίσει τη λέξη «χοντρός»

«Πια το να πεις τη λέξη χοντρός είναι πάρα πολύ κακό, γιατί είναι κακό; Το να πεις τη λέξη αδύνατος είναι κακό;» ανέφερε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει