Τσακαλώτος και Πέρκα δεν παραδίδουν τις έδρες
19:58 - 12/11/2023
Δεν πρότιθενται να παραδώσουν τη βουλευτική τους έδρα μετά την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Ομπρέλα, όπως ζήτησε νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Πέτα Πέρκα. «Εκλέχτηκα για να υπηρετήσω την υπόθεση της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς και θα συνεχίσω να το κάνω» σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Αντίστοιχη είναι […]
Το άρθρο Τσακαλώτος και Πέρκα δεν παραδίδουν τις έδρες εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Η Π. Πέρκα δεν παραδίδει την έδρα της
Δεν παραδίδει την έδρα της η Πέτη Πέρκα, η οποία μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είναι τα δύο στελέχη εκείνα, μεταξύ των 46 αποχωρησάντων που υπογράφουν το κείμενο της «Ομπρέλας», οι οποίοι έχουν βουλευτική ιδιότητα. «Έχω νωπή εντολή να υπηρετήσω την περιοχή μου με το πρόγραμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Αυτός που έχει μετακινηθεί από αυτή […]
Διαβάστε το στο myvolos.netΠέτη Πέρκα: «Δεν παραδίδω την έδρα μου»
Ότι δεν παραδίδει την έδρα της, όπως κάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ να πράξουν, δηλώνει στο in η βουλευτής Φλώρινας, Πέτη Πέρκα. «Έχω νωπή εντολή να υπηρετήσω την περιοχή μου με το πρόγραμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Αυτός που έχει μετακινηθεί από αυτή τη γραμμή είναι ο νέος πρόεδρος και ο νέος […]
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr