Μάνος Γαβράς: «Μου έκαναν εντύπωση οι κατηγορίες για τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος»
18:58 - 12/11/2023
Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έδωσε ο Μάνος Γαβράς την Κυριακή (12/11). Ο Μάνος Γαβράς φέτος έκλεισε τα 50, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος δεν νιώθει πως έχει σχέση με την ηλικία του. «Πάω ανάποδα. Έχω περισσότερη ενέργεια, πολύ περισσότερη όρεξη, θέλω να κάνω πράγματα», δήλωσε. Ο ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, […]
The post Μάνος Γαβράς: «Μου έκαναν εντύπωση οι κατηγορίες για τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
"Μου έκαναν εντύπωση οι κατηγορίες εις βάρος του. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, όσο τον έχω ζήσει.."
Γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη και τις κατηγορίες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα
Διαβάστε το στο thetoc.grΜάνος Γαβράς: «Μου έκαναν εντύπωση οι κατηγορίες για τον Αλέξη Γεωργούλη»
Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έδωσε ο Μάνος Γαβράς. Ο Μάνος Γαβράς φέτος έκλεισε τα 50, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος δεν νιώθει πως έχει σχέση με την ηλικία του. «Πάω ανάποδα. Έχω περισσότερη ενέργεια, πολύ περισσότερη όρεξη, θέλω να κάνω πράγματα», δήλωσε. «Δεν βλέπω ως full time δουλειά την υποκριτική» Για […]
Διαβάστε το στο irafina.gr