Κατερίνα Τσάβαλου: «Η κόρη μου με είδε φέτος στο θέατρο και μου έλεγε “μαμά, αυτός γιατί σε έπιανε;”»

22:09 - 10/11/2023

Για την μητρότητα αλλά και τις έντονες συνεργασίες της μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου στο «Πάμε Δανάη» To άρθρο Κατερίνα Τσάβαλου: «Η κόρη μου με είδε φέτος στο θέατρο και μου έλεγε “μαμά, αυτός γιατί σε έπιανε;”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Τσάβαλου εξομολογείται: «Η κόρη μου με είδε φέτος στο θέατρο και μου έλεγε “μαμά, αυτός γιατί σε έπιανε;”»

Η Κατερίνα Τσάβαλου μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στη μητρότητα αλλά και τις έντονες συνεργασίες που είχε στην καριέρα της. Αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου μιλώντας για την γνωριμία με τον σύζυγό της τόνισε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Ο έρωτας που δεν καταλήγει σε αγάπη είναι μούφα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα με […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»