Δανάη Μπάρκα: «Με έχει φέρει σε δύσκολη θέση να με βγάζουν φωτογραφίες από μακριά, μετά τις είδα στο Tik Tok»

11:09 - 08/11/2023

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μια αποκάλυψη για το φετινό καλοκαίρι, με αφορμή τις δηλώσεις της Χριστίνας To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Με έχει φέρει σε δύσκολη θέση να με βγάζουν φωτογραφίες από μακριά, μετά τις είδα στο Tik Tok» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: «Με έβγαζαν φωτογραφίες στη θάλασσα για να τις ανεβάσουν στο TikTok»

Τις δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη σχολίασε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου. Η ηθοποιός του «Σασμού» είπε ότι αρνείται πολλές φορές να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές της. Σχετικά με αυτό, η παρουσίαστρια μίλησε για τη δική της στάση, όταν κάποιος θέλει να φωτογραφηθεί μαζί της, ενώ εξέφρασε και κάτι που την ενοχλεί, όταν συμβαίνει. «Νομίζω ότι κι εγώ λέω πάντα “ναι” στις φωτογραφίες, […] The post Δανάη Μπάρκα: «Με έβγαζαν φωτογραφίες στη θάλασσα για να τις ανεβάσουν στο TikTok» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»