Νίκος Μάνεσης: Ξέσπασε για τα νούμερα τηλεθεάσης – «Για να έχω σήμερα τηλεθεατές πρέπει να ασχολούμαι με τον Κοκλώνη ή με την Πέππα το γουρουνάκι»

12:00 - 05/11/2023

Σε ένα νέο ξέσπασμα για το μοντέλο μέτρησης της τηλεθέασης από την εταιρεία Nielsen προχώρησε ο Νίκος Μάνεσης. Ο δημοσιογράφος […] The post Νίκος Μάνεσης: Ξέσπασε για τα νούμερα τηλεθεάσης – «Για να έχω σήμερα τηλεθεατές πρέπει να ασχολούμαι με τον Κοκλώνη ή με την Πέππα το γουρουνάκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης για τα νούμερα τηλεθεάσης: «Για να έχω τηλεθεατές πρέπει να ασχολούμαι με τον Κοκλώνη ή με την Πέππα το γουρουνάκι»

Για το μοντέλο μέτρησης της τηλεθέασης από την εταιρεία Nielsen ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης για άλλη μια φορά στον αέρα της εκπομπής του.Για το μοντέλο μέτρησης της τηλεθέασης από την εταιρεία Nielsen ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης για άλλη μια φορά στον αέρα της εκπομπής του.«Να δείξουμε κάτι, γιατί νομίζουν κάποιοι ότι εμείς θα υποκύψουμε και θα σταματήσουμε να μιλάμε, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Απλά πράγματα, απλοί προβληματισμοί», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης κατά τη διάρκεια της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»