Ο καρπός της αγάπης, της γονιμότητας και της ευτυχίας – Ρυθμίζει σάκχαρο και χοληστερόλη

13:09 - 02/11/2023

Στην ελληνική κουζίνα, τα κυδώνια τα συναντάμε σε γλυκά και σε αλμυρά πιάτα. Από το φρούτο φτιάχνονται γλυκά κουταλιού, λικέρ, κομπόστα και μαρμελάδες. Μάλιστα, ο όρος “μαρμελάδα” σήμαινε αρχικά μαρμελάδα από κυδώνια και προήλθε από την πορτογαλική λέξη marmelo, που σημαίνει «κυδώνι» Η κυδωνιά, ήταν γνωστή από την αρχαιότητα.  Τα...

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Δεν θα σε ενημερώσει ο ιδιοκτήτης: Αν νοικιάζεις παλιό σπίτι που χρειάζεται ανακαίνιση, κουφώματα, θέρμανση, θερμομόνωση το δικαιούσαι

Καρδιά: Η αλλαγή στη διατροφή που κάνει θαύματα στην υγεία της

Αστρονομικό ποσό, τους εξαφάνισε όλους: Ο Αντετοκούνμπο αγόρασε το εμπορικό κέντρο Village στου Ρέντη για 1 και μόνο λόγο

Υπνική άπνοια: Το μυστικό συστατικό για καλό ύπνο που κρύβεται στο ψυγείο μας

Η καλύτερη παραδοσιακή συνταγή για ζουμερά και μελωμένα Μελομακάρονα που θα γίνουν ανάρπαστα

Η έκθεση σε κοινό ζιζανιοκτόνο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο