Ο καρπός της αγάπης, της γονιμότητας και της ευτυχίας – Ρυθμίζει σάκχαρο και χοληστερόλη
13:09 - 02/11/2023
Στην ελληνική κουζίνα, τα κυδώνια τα συναντάμε σε γλυκά και σε αλμυρά πιάτα. Από το φρούτο φτιάχνονται γλυκά κουταλιού, λικέρ, κομπόστα και μαρμελάδες. Μάλιστα, ο όρος “μαρμελάδα” σήμαινε αρχικά μαρμελάδα από κυδώνια και προήλθε από την πορτογαλική λέξη marmelo, που σημαίνει «κυδώνι» Η κυδωνιά, ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Τα...
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr