Υψηλοί τόνοι Μητσοτάκη προς Φάμελλο και Ανδρουλάκη: «Αλλάξτε τροπάριο»

14:10 - 01/11/2023

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη δευτερολογία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επιλογή των διοικήσεων στο Δημόσιο. Στην πρωτολογία του ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι οι μισθοί των διοικητών νοσοκομείων αυξάνονται στο ύψος των μισθών των γενικών γραμματέων υπουργείων. Απαντώντας σε όσα του είχαν καταλογίσει νωρίτερα ο Σωκράτης Φάμελλος και […] The post Υψηλοί τόνοι Μητσοτάκη προς Φάμελλο και Ανδρουλάκη: «Αλλάξτε τροπάριο» appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Αλλάξτε τροπαρι

Με απαντήσεις σε όσα είπαν ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκίνησε τη δευτερολογία του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις νέα διαδικασία επιλογής διοικητών στο δημόσιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για τον κανονισμό της Βουλής. Μιλήσατε 30 λεπτά και για το νομοσχέδιο 3 λεπτά. Εδώ δεν είναι αίθουσα ανάπτυξης έκθεσης ιδεών. Μιας και αναφέρεστε στον κοινοβουλευτικό έλεγχο για την παρουσία μου στην Βουλή, την προηγούμενη τετραετία η παρουσία μου στην Βουλή και αντιπαραθέσεις μου με άλλους πολιτικούς αρχηγούς ήταν οι πιο συχνές σε βάθος 20ετίας. Δόξα τω Θεώ δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε ότι δεν είχαμε ζωντανό κοινοβουλευτικό διάλογο. Να δούμε τι έχει γίνει

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mikrometoxos.gr

Morgan Stanley για εξορυκτικούς κολοσσούς – Σταθερή άνοδος για την METLEN: Αναθεώρηση τιμής στόχου στα 47 Ευρώ

ΜΟΗ – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα ενεργειακή μονάδα 877 MW στην Κομοτηνή

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων

Συνελήφθη οδηγός ταξί με εικονικό ΑΦΜ – Αποκόμισε πάνω από 79.000 ευρώ

Τιμητική βράβευση του Γ. Χατζηθεοδοσίου από τα Who is Who International Awards

Άνοδος Bitcoin και Ethereum: Πάνω από $200 εκατ. εκκαθαρίσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων