Ο Ευθύμης Ζησάκης σε μια διαφορετική εξομολόγηση – “Οφείλω να πω πρώτη φορά μεγάλο ευχαριστώ”
16:09 - 16/02/2020
Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε στην κάμερα του “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Νανά Ηλιοπούλου ύστερα από μικρό διάστημα τηλεοπτικής […]
The post Ο Ευθύμης Ζησάκης σε μια διαφορετική εξομολόγηση – “Οφείλω να πω πρώτη φορά μεγάλο ευχαριστώ” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευθύμης Ζησάκης: Οφείλω να πω πρώτη φορά μεγάλο ευχαριστώ (VIDEO)
Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε στην κάμερα του “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Νανά Ηλιοπούλου ύστερα από μικρό διάστημα τηλεοπτικής απουσίας.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή, στα πράγματα που τον εξέλιξαν καλλιτεχνικά και παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.
“Υπάρχει μια ισορροπία στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, η οποία είναι εξαιρετικά καλοδεχούμενη. Η σύντροφος μου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω εξαιρετικά, πηγή δύναμης για εμένα σε πάρα πολλά κομμάτια και πορευόμαστε μαζί” σημείωσε ο Ευθύμης Ζησάκης προσθέτοντας πως “είμαστε μαζί 5 μήνες αλλά δεν συζούμε”.
Επίσης, ο νεαρός ηθοποιός παραδέχθηκε πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική τ
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Ευθύμης Ζησάκης «εξομολογείται»: «Οφείλω να πω πρώτη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ» (vid)
Στην κάμερα του “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Νανά Ηλιοπούλου μίλησε ο Ευθύμης Ζησάκης ύστερα από μικρό διάστημα τηλεοπτικής απουσίας.
The post Ο Ευθύμης Ζησάκης «εξομολογείται»: «Οφείλω να πω πρώτη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr