Ο Τσακαλώτος ζήτησε από τον Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές: «Θέλω πειθαρχία όταν βγαίνετε στα ΜΜΕ» ζήτησε ο Κασσελάκης

18:00 - 26/10/2023

Να αποσύρει τις διαγραφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσακαλώτος σε Κασσελάκη: «Πάρε πίσω τις διαγραφές» – «Θέλω πειθαρχία», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την επιστροφή του Στέφανου Κασσελάκη από τη Νέα Υόρκη. Μόλις λίγη ώρα πριν το crash test στην «καυτή» συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, ο πρόεδρος του κόμματος είχε κρίσιμο τετ-α-τετ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος – με δική του πρωτοβουλία έγινε το τετ-α-τετ – ζήτησε από […] The post Τσακαλώτος σε Κασσελάκη: «Πάρε πίσω τις διαγραφές» – «Θέλω πειθαρχία», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μπακς-Πέισερς 129-117: Το εμφατικό triple-double του Αντετοκούνμπο (vid)

Μπακς-Πέισερς 129-117: Ο Αντετοκούνμπο πάτησε την Ιντιάνα με triple-double!

F1 - Λας Βέγκας:Κυρίαρχη η Mercedes και στο FP3 με τον Ράσελ ταχύτερο

Παρθενόπουλος στο αεροπλάνο: «Η ομάδα είναι πάντα δίπλα στον κόσμο, σας αγαπάμε»

Σε αυτόν τον δρόμο μπήκε το πρώτο φανάρι στην Ελλάδα: Το πράσινο διαρκούσε για 20'

Ηρακλής: Στο τεχνικό επιτελείο του Δερμιτζάκη ο Μπούσιας