Άρειος Πάγος: Καλούνται ως ύποπτοι οι 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» για εξαπάτηση των εκλογέων

11:17 - 25/10/2023

Ως ύποπτοι καλούνται σε εξηγήσεις έντεκα βουλευτές του κόμματος των Σπαρτιατών από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και προς τούτο ζητείται με έγγραφό της η άδεια της Βουλής.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρειος Πάγος: Καλούνται ως ύποπτοι οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών για εξαπάτηση των εκλογέων

Αιτήματα για άρση της ασυλίας των 11 βουλευτών του κόμματος «Σπαρτιάτες» διαβιβάζει στη Βουλή μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, προκειμένου να προσέλθουν και να καταθέσουν ενώπιον της, με την ιδιότητα των υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Η εξέλιξη αυτή έρχεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί προσωπικά η εισαγγελέας του […] The post Άρειος Πάγος: Καλούνται ως ύποπτοι οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών για εξαπάτηση των εκλογέων appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Αρειος Πάγος: Ως ύποπτοι καλούνται 11 βουλευτές των Σπαρτιατών για εξαπάτηση εκλογέων

Ιωάννα Μάνδρου 25.10.2023 • 11:00 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ως ύποπτοι καλούνται σε εξηγήσεις έντεκα βουλευτές του κόμματος των Σπαρτιατών από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και προς τούτο ζητείται, με έγγραφό της, η άδεια της Βουλής. Οι έντεκα βουλευτές των Σπαρτιατών καλούνται ως ύποπτοι, να παράσχουν εξηγήσεις για εξαπάτηση των εκλογέων στις πρόσφατες […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Άρειος Πάγος: Ως ύποπτοι καλούνται 11 βουλευτές των “Σπαρτιατών” για εξαπάτηση των εκλογέων

Έντεκα βουλευτές του κόμματος των Σπαρτιατών καλούνται από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ως ύποπτοι σε εξηγήσεις και για το λόγο αυτό η ανωτάτη εισαγγελική λειτουργός ζητεί με έγγραφό της την προβλεπόμενη άδεια της Βουλής. Ειδικότερα, οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών καλούνται ως ύποπτοι, να παράσχουν εξηγήσεις για εξαπάτηση των εκλογέων στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, […] The post Άρειος Πάγος: Ως ύποπτοι καλούνται 11 βουλευτές των “Σπαρτιατών” για εξαπάτηση των εκλογέων appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Εύβοια: Αστυνομικός προσήγαγε μαθήτρια λυκείου στο Αλιβέρι

Ο Ντε Μπρόινε φεύγει, ποιος έρχεται...

Οργισμένη η Γεροβασίλη καταγγέλλει τον Κασσελάκη

Κατρακύλα χωρίς τέλος για ΣΥΡΙΖΑ – Προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Τηλεφωνικές οχλήσεις από τα funds: Τι πρέπει να προσέχει ο οφειλέτης για να μην πέσει σε παγίδες

40 θέσεις ταξιθετών στο Εθνικό Θέατρο