Μέμος Μπεγνής: Έχω βιώσει εξωσωματική εμπειρία και είχα τρομάξει πολύ

20:00 - 24/10/2023

“Εκεί που πήγα να κοιμηθώ, μουδιάζει το σώμα και ξεκολλάω και βλέπω το σώμα μου ψηλά να κοιμάται” δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής στο Πρωινό ΣουΣου και στην Χαρά Μπουτσικάκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους στην τηλεόραση, την κατάθλιψη και την εξωσωματική εμπειρία που ... Περισσότερα To άρθρο Μέμος Μπεγνής: Έχω βιώσει εξωσωματική εμπειρία και είχα τρομάξει πολύ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιάννης Στάνκογλου: ««Πριν τέσσερις μέρες είχα μια έκρηξη στην πρόβα μπροστά στον θίασο και στον σκηνοθέτη»»

Ο Έλον Μασκ στηρίζει τον CEO της Cantor Fitzgerald Χάουαρντ Λούτνικ για υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ

Γιοβάνοβιτς: «Προσπαθήσαμε να είμαστε θετικοί με τους παίκτες, το αξίζουν – Είμαστε ακόμα στη διεκδίκηση»

Προμηθέας – ΑΕΚ: H Βάσω Τσαρούχα διέκοψε το παιχνίδι και ζήτησε να εκκενωθεί η κερκίδα των φίλων της Ένωσης

Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδία: Νεκρά 10 βρέφη από φωτιά στο θάλαμο νεογνών – 16 σε κρίσιμη κατάσταση

«Πνίγηκαν» τα Χανιά από τη σφοδρή καταιγίδα – Ποτάμια οι δρόμοι της Κρήτης λόγω της κακοκαιρίας «Alexandros»